Виждам грешка по време на инсталация на решение за дома

 1. Инсталирането приключи преждевременно (ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus).
  • За да разрешите тази грешка, стартирайте помощната програма за деинсталиране, за да премахнете частичната инсталация - ESET AV Remover Tool
  • Можете също да разрешите тази грешка, като извършите ръчна инсталация.- https://support.eset.com/kb2289/

 2. Грешка 2878: Предупреждение: бяха намерени други продукти за сигурност ИЛИ Грешка в инсталацията. Моля, опитайте отново или изтеглете и инсталирайте и офлайн инсталатора
 3. Грешка 1603.
  1. За да разрешите тази грешка, извършете ръчна деинсталация: https://support.eset.com/kb2289/

 4. Инсталирането е прекъснато, Код на грешката: WIN.1620
 5. Код на грешката на SC 11
  • Ако инсталирате ESET Remote Administrator на сървър, уверете се, че сте влезли в администраторския акаунт, докато извършвате инсталацията.

 6. Деинсталирането на предишната версия e неуспешно.
  • Моля, деинсталирайте ръчно и стартирайте инсталатора отново.

 7. Тази версия на продукта не е предназначена за сървърни операционни системи.
 8. Въведете валидна парола, за да продължите деинсталирането.
  • Вашият продукт на ESET е защитен с парола за настройки. Натиснете клавиша F5 за достъп до Разширена настройка, разгънете Настройка на достъп → Потребителски интерфейс → Настройки за защита на паролата и въведете валидната парола, за да продължите деинсталирането.
  • Ако не знаете вашата потребителска парола, ще трябва да използвате помощната програма ESET Unlock, за да я премахнете и да възстановите достъпа до настройките на конфигурацията.Няма начин да възстановите загубена или забравена парола.

 9. Тази версия на продукта не е съвместима с инсталираната версия. Следователно не е възможно да стартирате преинсталацията.
  • Моля, деинсталирайте текущата версия на продукта и рестартирайте инсталацията.

 10. The header is corrupt.
  • Тази грешка възниква, когато потребителят се опита да разархивира (unRar) инсталационния файл .exe, вместо да позволи на инсталатора да извлече автоматично файловете. Ако сте изтеглили инсталационен файл на ESET продукт от уебсайта на ESET, щракнете двукратно върху файла, за да започнете инсталирането. Инсталиращите файлове ще бъдат автоматично извлечени и съветникът ще ви преведе през процеса на инсталиране.

 11. Този инсталационен пакет е предназначен за 32-битови операционни системи. Моля, използвайте инсталационен пакет за 64-битови операционни системи.
  • Тази грешка възниква, ако се опитате да инсталирате ESET продукт с неправилен бит за вашата операционна система. Например 32-битов продукт на 64-битова система. За да инсталирате правилната версия на ESET или да определите кой тип операционна система използвате.
  • Home потребители: https://support.eset.com/kb523/
  • Бизнес потребители: https://support.eset.com/kb3013/

 12. При опита за четене от файла възникна мрежова грешка: <path>\<installer file name>.msi or a record in Application Event log Product: ESET <product name> -- Error 1316
  • Това съобщение за грешка се появява, когато инсталаторът .msi е преименуван. Името на файла на пакета за инсталиране на ESET .msi е променено.
  • Използвайте ESET .msi инсталационен пакет с оригиналното му име. Можете да промените името на файла обратно към първоначалното му име. В случай че не знаете оригиналното име на файл, препоръчваме ви да изтеглите отново пакета за инсталиране .msi от секцията за изтегляне на уебсайта на ESET, като се уверите, че името му не се променя.

 13. Installation has been interrupted (Install error 1618)(Инсталирането е прекъснато).
  • Тази грешка обикновено се появява, когато друга инсталация на Windows се опитва да инсталира или актуализира на вашия компютър. Другата инсталация на Windows може да е активна само във фонов режим, когато услугата на Windows Installer продължава да работи като активен процес.
  • РЕШЕНИЕ: Довършете другите инсталации на Windows, които са в ход и след това продължете с инсталацията на Вашия продукт.

 14. The installation was not completed successfully (Error Code: MSI.1406, MSI.1303) (Инсталацията не беше завършена успешно).
  • Кодовете за грешки MSI.1406 и MSI.1303 показват конфликт с разрешенията на вашата система и инсталирането на ESET.
  • РЕШЕНИЕ: Щракнете с десния бутон на мишката върху файла за инсталиране на ESET, щракнете върху Изпълни като администратор и следвайте съветника за инсталиране. Ако все пак получите грешката, създайте следните три папки директно на C: \ Drive: „ESET Security“, „ESET Modules“ и „ESET Data“. Стартирайте инсталатора на ESET и следвайте инструкциите въз основа на вашия метод по-долу, за да промените пътя на инсталационния файл по подразбиране:
   1. Live installer или офлайн инсталатор: Когато бъдете подканени да активирате LiveGrid и откриване на PUA, щракнете върху Промяна на инсталационната папка. Променете инсталационните пътища към папките, които сте създали по-горе и щракнете върху Продължи.
   2. Инсталиране от MSI: Когато бъдете подканени да активирате разпознаването на PUA, щракнете върху Разширени настройки. Променете инсталационните пътища към папките, които сте създали по-горе и щракнете върху Продължи.

Свързани материали