Закупуване на лиценз от store.centio.bg

Решения за дома и домашния офис:

Можете да закупите лиценз за антивирусна защита за максимум 10 работни компютъра/мобилни устройства. Решенията не са съвместим с конзолата за отдалечена администрация ESET Security Management Center.

Решения за бизнеса:

Решение за организацията си може да закупите като попълните заявка за оферта (натиснете бутона Поискай оферта). Кажете ни само броя работни станции и мейли, които искате да защитим, а ние ще ви предложим най-адекватното ни решение за нуждите ви.

 1. Влезте на адрес https://store.centio.bg/

 2. Изберете на продукт, отговарящ на Вашите нужди изберете бутона Купи сега.

 3. Изберете броя работни станции и продължителността на лиценза, който искате да закупите.

 4. Изберете бутона Запази и плати.

 5. Изберете на кого да бъде регистриран лиценза - Физическо или Юридическо лице. 
  Каква е разликата между физическо и юридическо лице, вижте по-долу.

 6. Изберете начин на плащане - с ePay/кредитна или дебитна карта или с банков превод. Ако изберете опцията за плащане с ePay, ще може да заплатите както, ако сте регистриран потребител на платформата, така и кредитна или дебитна карта, без да имате акаунт в epay.bg

 7. Поръчката ви е завършена! Ако видите екрана по-долу, то поръчката ви е приключена успешно. В противен случай, свържете се с нас като използвате формата тук.

Лицензът ви ще бъде активиран до 24 часа след като плащането бъде обработено от системата ни. 

 

Каква е разликата между физическо и юридическо лице?

 • Физическо лице

  • При тази опция е необходимо да въведете фме и фамилия, имейл, телефон за връзка и населено място. Моля, въведете коректни данни, тъй като с тях ще се идентифицирате при нужда от техническа поддръжка в последствие. Имейлът ви ще използваме, за да изпратим информация за поръчката ви и ви и лицензния ви ключ.

 • Юридическо лице

  • За да ви улесним максимално, сме свързали системите си с публични регистри за юридически лица. Въведете вашия ЕИК/Булстат, след което ще попълним автоматично данните за фирмата ви. В случай, че не са актуални, може да ги допълните. Моля, въведете коректни данни, тъй като с тях ще се идентифицирате при нужда от техническа поддръжка в последствие. Имейлът ви ще използваме, за да изпратим информация за поръчката ви и ви и лицензния ви ключ.

Повече информация за лицензната ни политика и информацията за техническа поддръжка, вижте в Споразумението ни за техническо обслужване.

Как да изберете начин на плащане?

 • Ако изберете чрез ePay ще ви прехвърлим към платформата, за да завършите поръчката си с ваши ePay акаунт.

 • Ако изберете плащане по банков път, ще получите информация за плащане в имейла си. Ако не получите такъв мейл до 1 час след приключване на поръчката си, свържете се с нас като използвате формата тук. Моля да посочите номера на поръчката си, за да съдействаме максимално бързо.

Свързани материали